Ritva Mikkola-Jauregui

"Musiikin riemu kuuluu ihan jokaiselle"

Olen yhteisömuusikko ja musiikkiterapian kandidaatti. Sydäntäni lähellä on yhdessä laulaminen ja sen tuomat monipuoliset hyvinvointivaikutukset. Olen sijaiskanttorin koulutuksen saanut ja opiskellut klassista laulua, viulun ja pianon soittoa. Minulla on myös kokemusta omaishoidosta ja koulutusta lastensuojelusta ja läheisyysterapiasta.

Olen erikoistunut viemään musiikin riemua muistisairaiden ja vanhusten pariin. Musiikki herättää muistot! Mottoni on, että muistisairaallakin on oikeus elää mielekästä elämää. Kulttuurihyvinvointi kuuluu kaikille.

Tällähetkellä työnantajani on Tampereen ev.lut. seurakunta, Harjun seurakunta. Vedän kaksivuotista Soivaa hoivaa -hanketta. Soivaa hoivaa -hanke vie musiikkia hoivakoteihin ja  palvelutaloille. Valmennamme myös tähän tärkeään tehtävään vapaaehtoisia muusikoita ja musiikin harrastajia. Hankeen rahoitus jatkuu elokuulle 2021. Lisää sivulta: https://www.soivaahoivaa.fi

Olen kiinnostunut toimimaan kulttuurihyvinvoinnin parissa monenlaisissa yhteisöissä. Sovitusti voin tehdä myös kotikäyntejä ja ottaa asiakkaikseni kaiken ikäisiä, antaa soittotunteja ja pitää luentoja musiikin vaikutuksista. 

Kaikessa työssäni tärkeintä on elämän ilo ja musiikin riemu. Työni tärkein tavoite on hyvinvoinnin lisääminen musiikin avulla.

Työskentelen Tampereella ja Pirkanmaan alueella.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! 

ritva@yhteisomuusikot.fi

040 960 6702 / Ritva Mikkola-Jauregui

 

Soivaa hoivaa -hankkeeseen liittyvissä asioissa:

050 468 5590 / Ritva Mikkola-Jauregui

ritva.mikkola-jauregui@evl.fi